Cristiana Moldoveanu (29) este bucuresteanca si lucreaza ca reprezentant de vanzari pentru o importanta companie internationala, producatoare de articole de voiaj. Nu prea crede in noroc sau in castiguri instant, fara munca. Joaca, fara convingere, c
Cristiana Moldoveanu (29) este bucuresteanca si lucreaza ca reprezentant de vanzari pentru o importanta companie internationala, producatoare de articole de voiaj. Nu prea crede in noroc sau in castiguri instant, fara munca. Joaca, fara convingere, cand si cand, la Loto, insa niciodata nu a nimerit mai mult de trei numere castigatoare.
NEASTEPTAT. Cumpara Jurnalul National mai ales miercurea, pentru Jurnalul de bucatarie. Talonul l-a razuit, dupa cum spune chiar Cristina, ""pentru ca era acolo. Nu ma asteptam sa castig"".
Ieri a cumparat din nou Jurnalul National, pentru Jurnalul TV. Pastrase talonul de miercuri si a verificat seriile. Ceva-ceva parca se potrivea. S-a uitat din nou. Nu, nu gresea, seria de pe talon coincidea cu seria Jackpotului. 285 de milioane, bani cash, instant!
Cum o asemenea veste iti atrage atentia cu siguranta, Cristiana, care se afla la volan in momentul ""confruntarii"" talon-serie, a tras pe dreapta si a sunat la redactie pentru a primi confirmarea faptului ca este castigatoare.
Abia apoi si-a sunat mama, sora si iubitul pentru a-i anunta vestea cea mare: este Milionara peste Noapte!
CADOURI. Cristiana spune despre sine ca nu prea are noroc, ""insa atunci cand se intampla, e din plin"".
Banii castigati cu Jurnalul National se vor transforma in cadouri pentru nepotul ei, care urmeaza sa se nasca in scurt timp si careia ii va fi nasa. Mai planuieste un televizor pentru mama si cadouri pentru prieteni. Nu ne-a dezvaluit insa ce si pentru cine, pentru ca tine laa€¦ elementul-surpriza!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.