Rapid Bucuresti se afla pe locul sapte in clasamentul mondial pe luna septembrie intocmit de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului. Giulestenii ocupa cel mai bun loc al unei echipe romanesti de la infiintarea acestei ierarhii
Rapid Bucuresti se afla pe locul sapte in clasamentul mondial pe luna septembrie intocmit de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului. Giulestenii ocupa cel mai bun loc al unei echipe romanesti de la infiintarea acestei ierarhii, in timp ce in campionatul romanesc se situeaza abia pe pozitia a opta. Adversarele echipei lui Razvan Lucescu (foto) din grupa G a Cupei UEFA ocupa pozitii mult inferioare: Paris Saint-Germain (locul 44), Hapoel Tel Aviv (112), Panathinaikos Atena (locul 136) si Mlada Boleslav (locul 140). Steaua a cazut sase pozitii si ocupa locul 21, cu 201 puncte, la egalitate cu englezii de la Middlesbrough. Adversarele Stelei in grupa E a Ligii Campionilor ocupa urmatoarele pozitii: Olympique Lyon (locul 9), Real Madrid (locul 24) si Dinamo Kiev (locul 48). Dinamo ocupa locul 57, cu 144 puncte, in urcare de pe locul 84, si se afla la egalitate cu echipa italiana Udinese. Adversarele dinamovistilor in grupa B a Cupei UEFA ocupa urmatoarele pozitii: Besiktas Istanbul (locul 46), FC Bruges (locul 53), Tottenham Hotspur (locul 119) si Bayer Leverkusen (locul 169). Primele trei pozitii ale ierarhiei sunt ocupate de FC Sevilla, cu 287 puncte, FC Barcelona, 281 p si AC Milan, 271 p. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.