Presedintele executiv al lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ieri ca la meciul cu FC Arges va fi interesant de urmarit cum Dorinel Munteanu va fi jucator in lotul clujenilor si director tehnic pe banca tehnica a adversarilor. Muresan a mai spus c
Presedintele executiv al lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ieri ca la meciul cu FC Arges va fi interesant de urmarit cum Dorinel Munteanu va fi jucator in lotul clujenilor si director tehnic pe banca tehnica a adversarilor. Muresan a mai spus ca CFR nu va renunta la achitarea clauzei de reziliere, de 200.000 de euro, pe care Munteanu o avea trecuta in contract. "Contractul de antrenor al lui Dorinel are trecuta clauza de reziliere de 200.000 de euro. Nu avem ce negocia pe aceasta tema. FC Arges trebuie s-o plateasca. Sa nu faca smecherii! Sa nu mai spun ca Dorinel are si contract de jucator cu noi si va fi foarte interesant de urmarit, la meciul direct CFR Cluj - FC Arges, din 21 octombrie, cum va sta pe banca tehnica a lui FC Arges, ca director tehnic, dar va fi jucatorul lui CFR, pe foaia oficiala", a afirmat Muresan. Oficialul ardelenilor a mai anuntat ca CFR a renuntat la serviciile antrenorilor secunzi Gheorghe Mihali si Catalin Ciorman, ambii adusi de D. Munteanu. Muresan a mai spus ca va discuta in aceste zile cu mai multi antrenori vizati pentru inlocuirea lui Dorinel. "Pot sa va spun ca nu e vorba nici de Sabau, nici de Ilie Dumitrescu. Recunosc ca l-am fi vrut pe Andone, dar are contract. Voi discuta cu doi-trei antrenori, romani si straini, iar joi cred ca voi putea anunta noul tehnician al echipei noastre", a spus Muresan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.