Societatea Turism Hoteluri Restaurante Marea Neagra din Eforie Nord va scoate la vanzare, prin licitatie publica, cinci hoteluri de pe litoral, cu terenurile aferente, precum si o serie de restaurante, baruri si alte active, la un pret total de circa
Societatea Turism Hoteluri Restaurante Marea Neagra din Eforie Nord va scoate la vanzare, prin licitatie publica, cinci hoteluri de pe litoral, cu terenurile aferente, precum si o serie de restaurante, baruri si alte active, la un pret total de circa 15 milioane euro. Potrivit Mediafax, societatea va vinde hotelurile Alfa, Beta si Gama din Saturn, pretul total al celor trei active fiind de 5,9 de milioane euro, precum si trei restaurante, o braserie si o gradina de vara din aceeasi statiune. In Eforie Nord, THR Marea Neagra va include in licitatie minihotelurile Dunarea, la pretul de 780.000 de euro, o vila, o casuta si o cofetarie, in timp ce in Eforie Sud sunt scoase la vanzare hotelurile Magura si Suceava, ale caror preturi totalizeaza 3,6 milioane de euro. Totodata, actionarii au aprobat vanzarea prin negociere directa a terenurilor aferente unor active deja vandute. Hotelurile Azur si Lira din Eforie Nord vor fi vandute de societate prin leasing imobiliar, valoarea acestora fiind stabilita la 343.000 de euro, fara TVA, respectiv 785.000 de euro, fara TVA. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.