Cosmin Olaroiu a declarat ieri ca nu l-a injurat pe Ovidiu Petre la finalul meciului de la Iasi, cand Steaua a remizat cu Poli, scor 1-1. Un cameraman al TVR a inregistrat urletele antrenorului la finalul jocului respectiv, insa Oli a spus ca nu obis
Cosmin Olaroiu a declarat ieri ca nu l-a injurat pe Ovidiu Petre la finalul meciului de la Iasi, cand Steaua a remizat cu Poli, scor 1-1. Un cameraman al TVR a inregistrat urletele antrenorului la finalul jocului respectiv, insa Oli a spus ca nu obisnuieste sa-si injure elevii. "Nu am avut nici o discutie cu Ovidiu Petre. Eu pot sa-mi cert jucatorii, e normal sa o fac, mai ales cand primesti gol pe final de meci, dar nu ii injur sau le dau cu ghete in cap, asa cum se mai intampla pe la alte cluburi. E normal sa ridic vocea, dar nu am jignit si nu voi jigni niciodata vreun jucator. Si eu am fost fotbalist si nu mi-a placut sa fiu injurat", a explicat Olaroiu, lasand sa se inteleaga ca iesirea sa de la Iasi a fost una premeditata, pentru a impiedica certurile intre jucatori in vestiar, imediat dupa meci.
Referindu-se la prestatiile nu foarte convingatoare ale campionilor in ultima vreme, Olaroiu a ajuns la concluzia ca elevii sai sunt obositi. "Dica a jucat 20 de meciuri de la sfarsitul lui iulie si pana acum. E normal sa apara o stare de oboseala, o uzura, deoarece n-am fost obisnuiti sa jucam la un interval asa de scurt", a spus antrenorul Stelei. Olaroiu a opinat ca in ciuda diferentei de noua puncte intre Dinamo si echipa sa, campionatul nu este jucat. "Eu spun ca noi trebuie sa jucam sa castigam fiecare meci. Chiar daca distanta dintre Dinamo si Steaua este de noua puncte in clasament, acest campionat se joaca", a afirmat Olaroiu, care s-a declarat convins ca nici Rapidul nu a iesit complet din aceasta lupta. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.