Cu doar cateva zile inainte de inaugurarea primului hypermarket Auchan din Romania, compania a anuntat deschiderea celei de-a doua unitati. Ambele hypermarketuri vor fi deschise in Capitala, primul in zona Titan, cel de-al doilea in Berceni si reprez
Cu doar cateva zile inainte de inaugurarea primului hypermarket Auchan din Romania, compania a anuntat deschiderea celei de-a doua unitati. Ambele hypermarketuri vor fi deschise in Capitala, primul in zona Titan, cel de-al doilea in Berceni si reprezinta investitii de aproximativ 40 de milioane de euro fiecare. "Auchan va fi primul hypermarket din sudul Capitalei, deschiderea sa venind sa acopere o nevoie reala a populatiei din zona pentru un astfel de magazin de mari dimensiuni", a declarat directorul magazinului, Gérald Puttemans, citat de Mediafax.
Conform proiectului, hypermarketul din Berceni va fi parte a unui proiect comercial amplu, ce va cuprinde un mall cu 250 de magazine si restaurante. Suprafata totala de vanzare a magazinului va fi de 14.000 metri patrati, iar cumparatorii vor beneficia de 1.800 de locuri de parcare.
Unul dintre cele mai importante companii de retail din lume, grupul Auchan a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 41 miliarde de euro.
"Auchan Romania are o politica de dezvoltare rapida, propunandu-si sa deschida cate doua magazine in fiecare an, in Bucuresti si in orasele importante", se precizeaza in comunicat.
Piata de retail este dominata in prezent de patru retele de hypermarketuri, respectiv Carrefour, Cora, Real si Kaufland.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.