AVAS va privatiza cele cinci societati situate pe platforma industriala Nitramonia Fagaras, in doua pachete, numai dupa ce instanta si Agentia Nationala de Administrare Fiscala vor aproba situatia juridica a terenurilor, a declarat presedintele AVAS,
AVAS va privatiza cele cinci societati situate pe platforma industriala Nitramonia Fagaras, in doua pachete, numai dupa ce instanta si Agentia Nationala de Administrare Fiscala vor aproba situatia juridica a terenurilor, a declarat presedintele AVAS, Razvan Orasanu. Potrivit Mediafax, acesta a precizat ca a fost reglementata situatia juridica a terenurilor dintre societatea Nitramonia si "puii" acesteia. "Speram ca situatia juridica a terenurilor sa fie aprobata in instanta, tinand cont ca Nitramonia este in lichidare, si sa fie agreata de catre ANAF si ceilalti creditori", a afirmat presedintele Autoritatii. Orasanu a precizat ca din scrisorile primite de la investitori, o parte dintre acestia erau interesati fie numai de Nitrofertilizer, fie numai de Nitroexplosives. "Vom relua privatizarea Nitramonia in doua parti: Nitrocontrol impreuna cu Nitroexplosives, iar cel de-al doilea pachet Nitrofertilizer cu unul dintre Nitrocontrol sau Nitrotrans", a precizat Orasanu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.