Conducerea PD a instaurat teroarea printre propriii parlamentari, care nu mai pot cracni fara acordul sefilor de la centru. De cateva luni incoace, atat membrii Biroului Permanent National al PD, dar si toti parlamentarii, primesc regulat mesaje pe t
Conducerea PD a instaurat teroarea printre propriii parlamentari, care nu mai pot cracni fara acordul sefilor de la centru. De cateva luni incoace, atat membrii Biroului Permanent National al PD, dar si toti parlamentarii, primesc regulat mesaje pe telefoanele mobile, prin care li se spune sa nu vorbeasca presei pe un subiect sau altul. "Emil Boc: Nu comentati declaratiile lui Crin Antonescu, Hasotti pana cand vor avea loc discutii PNL)PD in cadrul Aliantei". Acesta este unul dintre sms-urile de taina primite de senatori si deputati cu dedicatie din partea conducerii. La data la care a fost trimis acest mesaj, adica pe 15 septembrie, la ora 10.00, Crin Antonescu si Puiu Hasotti ii atacau dur pe presedintele Traian Basescu si PD. Crin Antonescu spunea ca este de datoria PNL de a cere disocierea de Basescu si ca liberalii se gandesc la un alt candidat la presedintie in 2009. In plus, liderul PNL sustinea ca Basescu nu-i mai reprezinta si ar putea deveni un adversar politic. La randul sau, Puiu Hasotti se afla intr-un razboi cu democratul Radu Berceanu pe care il facea un "mincinos de joasa speta". Hasotti contrazicea astfel afirmatiile lui Berceanu, potrivit carora senatorul PNL l-ar fi sunat ca sa-i ceara lui Traian Basescu sa candideze la presedintie in locul lui Stolojan.
No comment la PNTCD
"Nu raspundeti provocarilor PNTCD cu privire la colaborarea cu PD". Acest mesaj le-a fost primis parlamentarilor PD de pe numarul senatorului Nicolae Iotcu. Acesta a devenit mesagerul-sef al conducerii PD dupa ce presa a scris despre cenzura practicata de conducerea partidului, prin intermediul Biroului de Presa. Mesajul in cauza, care impunea restrictii in comentarea declaratiilor PNTCD, a fost primit de toata lumea pe 20 septembrie, la ora 20.52. La acea data, Biroul Politic al PPE hotarase amanarea deciziei de primire a PD in randurile sale ca membru asociat, iar PNTCD transmitea democratilor ca aceasta decizie nu este nicidecum un succes, dupa cum anuntase Anca Boagiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.