cadru cu vreunul din personaje fumand. Nick Naylor, purtatorul de cuvant al lobby-ului marilor producatori de tutun, se lupta sa salveze imaginea companiei sale in fata iminentului dezastru mediatic "tutun = cancer". In mod ironic, el este in f
cadru cu vreunul din personaje fumand. Nick Naylor, purtatorul de cuvant al lobby-ului marilor producatori de tutun, se lupta sa salveze imaginea companiei sale in fata iminentului dezastru mediatic "tutun = cancer". In mod ironic, el este in fapt reprezentantul Academiei pentru studii despre tutun, detinuta si bine "indrumata" tocmai de firma producatoare de tigari - Polly (Maria Bello). Aceasta din urma este presedinta competitiva si alcoolica a "Societatii pentru moderatie" si lobby-er pentru concerne producatoare de spirtoase, iar Bobby Jay (David Koechner) este sef peste SAFETY (Society for safety of firearms - "Societatea pentru siguranta armelor de foc"). Cei trei alcatuiesc un trio pitoresc si fara scrupule care comenteaza cu umor mascarada de tip PR pe care o fac zi de zi pentru a-si cosmetiza companiile.
Va reusi charismaticul si mefistofelicul Naylor sa-si sustina cauza in ciuda evidentei faptelor? Nu si in fata lui William H. Macy, care face un rol delicios, cu un umor placut de regasit dupa "Magnolia" si "Seabiscuit". El il incarneaza pe nefericitul senator Finistirre, care urmareste cu disperare esecul incercarii de a dispune marcarea pachetelor de tigari cu un cap de mort.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.