semiautomat, asupra fetelor aliniate in fata tablei. Victimele au fost impuscate in ceafa, de la distanta mica, in stilul unei executii. Roberts, care nu era membru al comunitatii amish, isi condusese cei trei copii la scoala, in aceeasi dimine
semiautomat, asupra fetelor aliniate in fata tablei. Victimele au fost impuscate in ceafa, de la distanta mica, in stilul unei executii. Roberts, care nu era membru al comunitatii amish, isi condusese cei trei copii la scoala, in aceeasi dimineata, fara a da de banuit ca pregateste un asemenea atac, a declarat comisarul Jeffrey Miller, din cadrul politiei statale Pennsylvania. Ucigasul a lasat totusi un bilet sotiei si copiilor sai, in care facea referire la un eveniment petrecut in urma cu 20 de ani, pentru care dorea sa se razbune.
Suparat pe viata si pe Dumnezeu
Potrivit biletului, el dorea sa organizeze un asediu de durata asupra scolii. "Era suparat pe viata si pe Dumnezeu. Probabil ca a pierdut un copil, intr-un anumit moment al vietii sale", a declarat Miller, fara a oferi alte amanunte. socata, sotia ucigasului a declarat ca Roberts era un om bland si un tata extraordinar. Serviciul de interventie din districtul Lancaster County a trimis la fata locului zeci de vehicule de urgenta, inclusiv noua ambulante care au dus la spital fetitele ranite, unele dintre ele in stare grava. Fortele de ordine au sosit relativ tarziu deoarece scoala era situata in plin camp si nu avea telefon. Una dintre institutoare a reusit sa ajunga la o casa care avea telefon si sa dea alarma. In satul de 300 de suflete unde s-a intamplat tragedia nu exista nici politist, "fiindca nu era nevoie, pana acum nu s-a intamplat niciun delict", explica un localnic.

Comunitatea amish refuza lumea moderna


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.