Interpretul Gabriel Dorobantu condamna directorii posturilor de radio care difuzeaza melodiile unor solisti din vechea garda abia dupa ce acestia ""dau coltul"" si sustine ca topurile muzicale sunt ""manarii"". Autorul slagarului ""Hai vino iar i
Interpretul Gabriel Dorobantu condamna directorii posturilor de radio care difuzeaza melodiile unor solisti din vechea garda abia dupa ce acestia ""dau coltul"" si sustine ca topurile muzicale sunt ""manarii"".

Autorul slagarului ""Hai vino iar in gara noastra mica"" are multe nemultumiri: ""Nici eu si nici alti solisti din generatia mea nu mai suntem bagati in seama. Pana si topurile muzicale sunt invarteli de-ale producatorilor, nimic nu mai e pe bune in tara asta"".
IDEI CRETE. Dupa parerea sa, nici spectacolele de pe Litoral nu mai sunt ce au fost odinioara, asa ca, in ultimii patru ani, Dorobantu a refuzat sa mai fie trecut pe afisul susanelelor: ""Nu vreau ca numele meu sa figureze alaturi de cele ale unora lipsiti de voce. Insa ma enerveaza si faptul ca impresarii spectacolelor de gen se folosesc de artisti ca sa faca bani"". Si doleantele artistului nu se opresc aici: ""Traim intr-o tara gri, inapoiata. Degeaba vor politicienii sa ne civilizeze cu limba lor de lemn. M-am saturat de ideile lor crete, de certurile care exista intre ei. Nici intr-o suta de ani nu-i ajungem din urma pe cei din tarile prospere"".
LANSARE DE CARTE. Dar ca sa nu fie considerat un carcotas, Gabriel Dorobantu recunoaste ca i se intampla si lucruri frumoase: ""Am lansat cartea «La sueta cu Gabriel Dorobantu», in care am publicat cele mai interesante scrisori de la admiratoare si am inteles ca se vinde foarte bine. Am fost invitat sa o lansez si la Alba Iulia"". Dar cea mai mare bucurie a sa este faptul ca Viorel Popescu a reluat dupa multi ani spectacolele pentru radioascultatorii postului Radio Romania Actualitati: ""Pacat ca nu se face publicitate in jurul acestui eveniment. De curand a avut loc la Sala Radio spectacolul «Viata ca un spectacol», in care am urcat pe scena alaturi de Catalin Crisan, Angela Similea si de alti interpreti valorosi. Regret insa ca nu a fost difuzat tot show-ul, ci doar selectiuni. Mi-ar placea sa se revina la emisiunile de divertisment de calitate"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.