Copilasul disparut din Spitalul de Urgenta Craiova in urma cu o saptamana a fost gasit, in noaptea de marti spre miercuri, la usa Spitalului CFR. Parintii micutului au aflat insa ca baietelul va fi dat unui centru de plasament. La ora 01:12,
Copilasul disparut din Spitalul de Urgenta Craiova in urma cu o saptamana a fost gasit, in noaptea de marti spre miercuri, la usa
Spitalului CFR. Parintii micutului au aflat insa ca baietelul va fi dat unui
centru de plasament.


La ora 01:12, o femeie a sunat la 112, pentru a anunta ca in zona Spitalului CFR se afla un bebelus abandonat, insa copilul fusese deja observat de paznicul spitalului, Stefan Catalin.
Femeia misterioasa a revenit cu un telefon, pentru a se asigura ca starea micutului este buna, insa nici de aceasta data nu a vrut sa isi decline identitatea. S-a constatat ca baietelul a fost bine ingrijit de rapitori in cele cinci zile de la data disparitiei. ""I-au fost acordate ingrijiri, iar conditia lui fizica este stabila"", a declarat medicul Cristina Calangiu, directorul Spitalului Judetean Craiova. Mama micutului, Marinela Urata, a recunoscut ca bebelusul gasit este copilul ei.
CERCETARILE CONTINUA. Seful Politiei doljene, comisarul Georgel Enescu, a spus ca este un lucru imbucurator faptul ca bebelusul a fost bine ingrijit si ca se vor continua cercetarile pana la gasirea autorului furtului: ""Persoana care a predat copilul a facut acest lucru din teama. Ne apropiasem prea mult de firul adevarului"". Politistii au prelevat deja probe de amprente de pe obiectele gasite langa micut (un biberon, pampersi, paturi, sampon si ulei de corp), acestea fiind trimise la analize. Din telefoanele pe care le-a dat femeia si din felul in care arata copilul dupa gasirea lui, politistii au reusit sa schiteze portretul psihologic al rapitorului. ""Pare o persoana inteligenta, nu are o cultura redusa, care iubeste copiii si care stie cum sa ingrijeasca un bebelus"", spune Georgel Enescu.
Dupa incidentul petrecut saptamana trecuta, conducerea maternitatii craiovene a decis sa organizeze o licitatie pentru o alta firma de paza, a declarat managerul Spitalului Judetean de Urgenta, Cristina Calangiu. De asemenea, au fost inasprite masurile de paza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.