La 19 octombrie, Duran Duran concerteaza la Sala Palatului, intr-un spectacol prezentat de Volkswagen si organizat de Emag!c Entertainment. Ca si la Depeche Mode, managementul Duran Duran a fost ""bombardat"" cu demo-uri, iar Directia 5 a fost al
La 19 octombrie, Duran Duran concerteaza la Sala Palatului, intr-un spectacol prezentat de Volkswagen si organizat de Emag!c Entertainment.

Ca si la Depeche Mode, managementul Duran Duran a fost ""bombardat"" cu demo-uri, iar Directia 5 a fost aleasa sa cante in deschidere. Unul dintre cele mai valoroase grupuri din Romania si-a inceput activitatea acum 15 ani si are la activ: zece albume de studio, un dublu CD aniversar (zece ani), doua discuri live si doua DVD-uri.
SATISFACTIE. Dupa Constanta, Oradea si Cluj, Directia 5 lanseaza si la Bucuresti cel mai recent album ""Satisfactie"" (CD+DVD). Formatia care umple (singura), o data pe an, Sala Palatului se va intalni pe aceeasi scena cu un nume de calibru al muzicii britanice: ""Aflata pe un culoar stilistic asemanator, Directia 5 promite un show de zile mari"" (Marian Ionescu). Biletele pentru acest concert costa 60, 100, 150, 200 si 300 RON si sunt disponibile la magazinele Diverta (Vitan Mall, Plaza Mall, Scala, Unirea), reteaua Music Shop, Sala Palatului si pe www.myticket.ro. (Alex Revenco)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.