Andi Moisescu calca hotarat pe urmele lui Bebe Mihaescu Ma bucur sa constat ca lumea a-nceput sa se mai relaxeze. Eu simt ca depasim cu brio reminiscentele de atitudine din epoca ceausista, precum si setarile sociale relativ salbatice de prin Ev

Andi Moisescu calca hotarat pe urmele lui Bebe Mihaescu

Ma bucur sa constat ca lumea a-nceput sa se mai relaxeze. Eu simt ca depasim cu brio reminiscentele de atitudine din epoca ceausista, precum si setarile sociale relativ salbatice de prin Evul Mediu si chiar de dinainte. De asemenea, vad ca surmontam cu vitejie si cu capul sus rascoalele social-politice din ultima vreme, cum ar fi acelea legate de CNSAS, Institutia Guvernului, motocicletele lui Tariceanu, termopanele lui Nastase, dosarele Monei Musca, salariile cadrelor didactice, conditiile insalubre de predare din scolile rurale sau pe cele de locuit din caminele Capitalei, ori restrictiile de circulatie francofonite.

ANDI SI SEXUL. Aplaudam si trecem peste ele ca rata prin apa sau ca gastele prin targ, ca sa ne facem timp, de exemplu, sa-l urmarim pe Andi Moisescu la emisiunea lui care ne ia gandul de la prostioare si ne poarta cu el, pe aripile imaginatiei, spre taramul sexului.

I
NVITATII SI SEXUL. Odata ajunsi la muntele lui Venus, invitatii masculi ai lui Andi incep sa ne ademeneasca pe coclaurile fantasmelor si dorintelor sexuale. Dar, desigur, in plin spirit pragmatic, prin intermediul unei discutii structurate si atent dirijate de maestrul de ceremonii, dl Andi, care, daca mi-e permis si daca o tine tot asa, isi va surclasa predecesorul, respectiv pe surul, de-acum, Bebe Mihaescu. Si cu bagheta lui magica si vocea serioasa care sa ne bage bine-n minti ca sexul e o materie importanta la care se poate ramane si repetent daca schimbi canalul si ratezi marturiile vedetelor-exemplu care dau perdeaua alcovului lor la o parte si ne povestesc despre credintele si practicile lor sfinte intr-ale copulatiei, aflam ca majoritatea barbatilor considera ca numarul ideal de partenere e ""de la unu in sus"" sau ""plus infinit"" - ca si cum ar face fata, zau! - sau ca locurile cele mai potrivite pentru a face sex sunt cele in care iti vine, pur si simplu, cum ar fi pe capota masinii, trasi pe dreapta pe autostrada soarelui - Doamne fereste!, ma-ntreb daca i-or fi supus inainte unui examen psihologic riguros - ori, de pilda, ca un barbat rezista fara sex regulat (atentie, cu o femeie!) in sensul ca ""se descurca cum poate"" - de-aici incolo nu mai vreau sa-mi imaginez.... Ramane pentru la toamna!

ANUSKA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.