Maine seara, la Sala Mare a Teatrului de Comedie, are loc premiera ""Revizorul"", de Gogol. Regia este semnata de Horatiu Malaele, care spune ca ""Revizorul"" sau nu seamana cu nici unul dintre cei pusi in scena pana acum. Un spectacol in care umorul
Maine seara, la Sala Mare a Teatrului de Comedie, are loc premiera ""Revizorul"", de Gogol. Regia este semnata de Horatiu Malaele, care spune ca ""Revizorul"" sau nu seamana cu nici unul dintre cei pusi in scena pana acum. Un spectacol in care umorul pare spontan, dar e pregatit cu minutiozitate de bijutier.


Jurnalul National: Imi spunea George Mihaita, in legatura cu apetenta dvs. din ultima vreme pentru clasicii rusi, ca orice am face in teatru si pe oriunde ne-am plimba, tot la rusi ajungem. E primul dvs. Gogol. De ce tocmai ""Revizorul"", care a mai fost pus in scena de multe ori?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.