1 PIN sustine ca actualii guvernanti ar trebui sa solicite UE activarea clauzei de salvgardare in domeniul agriculturii.
Inca o solicitare a PIN menita sa socheze, doar, doar o iesi din marja de eroare a sondajelor. 2 Anuntul ministrului Educat
1 PIN sustine ca actualii guvernanti ar trebui sa solicite UE activarea clauzei de salvgardare in domeniul agriculturii.
Inca o solicitare a PIN menita sa socheze, doar, doar o iesi din marja de eroare a sondajelor. 2 Anuntul ministrului Educatiei, Mihail Hardau, ca Guvernul doreste ca in 2007 pentru invatamantul universitar si preuniversitar sa fie alocata suma de un miliard de euro.
Ati au auzit de zicala: ""Lungeste-mi, Doamne, zilele pana la capsuni""? Asta si-or fi zicand studentii care nu au prins un loc in camin cand l-au auzit pe Hardau? 3 PSD solicita Coalitiei guvernamentale sa fie consultat in legatura cu desemnarea unui comisar european.
De cand cu nominalizarea lui Maior la sefia SRI, PSD chiar a inceput sa se creada un partid important si indispensabil actualei Puteri. 4 Ca reprezentantii UDMR din CRU au votat in unanimitate Declaratia de la Miercurea-Ciuc privind autonomia Tinutului Secuiesc.
O fi repetitia mama invataturii, dar nici chiar asa. Dar or mai fi vreunii care nu se prind...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.