Kylie Minogue scrie carti pentru copii Cantareata australiana intoarce o noua pagina in cariera ei tumultuoasa. De data aceasta, nu este vorba despre vreun album sau turneu, ci pur si simplu despre lansarea unei carti pentru copii in care prot

Kylie Minogue scrie carti pentru copii

Cantareata australiana intoarce o noua pagina in cariera ei tumultuoasa. De data aceasta, nu este vorba despre vreun album sau turneu, ci pur si simplu despre lansarea unei carti pentru copii in care protagonista este o fetita pe nume Kylie. Cartea, intitulata ""The Showgirl Princess"", a aparut la Editura Penguin si relateaza povestea lui Kylie care doreste sa devina artista si drumul ei spre rampele luminii sustinut si de prietenii ei apropiati. Mai mult, exista un episod emotionant in care Kylie isi cauta cu disperare pantofii de scena, de care e nedespartita.

SOLD OUT. Cartea, care cuprinde un fotomontaj extraordinar cu ilustratii ale lui Minogue realizate de artista Swan Park, este dedicata ""tuturor fetitelor din lume"", asa cum consemneaza cantareata. La pretul de 22 de dolari, frumoasa naratiune se gaseste de cateva zile in rafturile magazinelor din Australia, urmand ca luna viitoare sa fie distribuita si in lume. In fine, dupa o lunga recuperare, Kylie isi face temeinic temele pentru o noua serie de concerte ce vor incepe in ianuarie anul viitor la Londra, orasul ei ""adoptiv"". Desi sunt programate abia peste cinci luni, biletele sunt aproape sold out.

FLASH NEWS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.