Ionel Ganea, autorul golului egalizator si al pasei decisive la ultima reusita a lui Dinamo, era mohorat la finalul meciului, in ciuda victoriei echipei sale. "Sunt suparat ca nu sunt titular, dar pana la iarna nu am ce face. Atunci este pauza compet
Ionel Ganea, autorul golului egalizator si al pasei decisive la ultima reusita a lui Dinamo, era mohorat la finalul meciului, in ciuda victoriei echipei sale. "Sunt suparat ca nu sunt titular, dar pana la iarna nu am ce face. Atunci este pauza competitionala. Deocamdata atat va spun: nu sunt fericit si la iarna voi lua o decizie", a spus Ganea. Acesta este al doilea atacant din lotul lui Dinamo care isi exprima nemultumirea fata de statutul de rezerva, dupa ce Claudiu Niculescu a fost cu un pas in curtea lui Poli la inceputul sezonul, tot pentru ca nu incepea meciurile lui Dinamo pe teren. Oricum, Ganea a pastrat si aseara traditia acestui sezon, marcand din postura de rezerva folosita, asa cum au facut toti cei trei atacanti ai lui Dinamo in acest sezon. "Ganea a fost putin suparat inainte de meci, dar el de fiecare data e suparat cand nu joaca. Din pacate, nu am ce sa fac, toti vor sa joace. Ma bucur, totusi, ca el a reusit sa inscrie astazi", a spus Rednic. Atacantul a vorbit si despre conflictul sau cu conducerea Rapidului, care nu l-a dorit in aceasta vara, cand a revenit in tara. "Nu am avut nici o polita de platit si nici un pariu de castigat. Noi suntem singuri impotriva tuturor. Eu nu vreau sa rad sau sa-mi bat joc de vreo echipa din campionatul romanesc. Eu respect toti jucatorii. Nu putem sa radem de alte echipe, pentru ca nu e fair-play din partea noastra. Copos nu cred ca o sa regrete ca nu m-a transferat. O sa planga", a spus Ganea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.