Cristi Chivu, capitanul echipei nationale, a declarat ieri ca Belarus trebuie tratata cu atentie, pentru ca isi joaca ultima sansa de a ramane in lupta pentru calificare. "Venim dupa un rezultat pozitiv in Albania si ne dorim inca o victorie, pentru
Cristi Chivu, capitanul echipei nationale, a declarat ieri ca Belarus trebuie tratata cu atentie, pentru ca isi joaca ultima sansa de a ramane in lupta pentru calificare. "Venim dupa un rezultat pozitiv in Albania si ne dorim inca o victorie, pentru ca Belarus este un adversar incomod, care emite pretentii si care pastreaza inca sanse de calificare. Pe alocuri Belarus a fost mai buna decat nationala Olandei, dar din pacate fotbalul nu este atat de corect pe cat am vrea sa fie. Au o echipa valoroasa", a completat Chivu. Fundasul Romei s-a declarat multumit ca nationala a revenit in Bucuresti. "Este mult mai bine aici, pentru ca este mai multa liniste. Nu mai suntem oaspeti intr-un hotel in care circula fel si fel de oameni. Este mult mai comod deoarece avem terenurile aproape", a adaugat Chivu, care a mentionat ca se mandreste ca fotbalul romanesc creste din ce in ce mai mult. Costin Lazar, mijlocasul Rapidului, s-a declarat convins ca nu este de umplutura la Nationala. "Imi cam luasem gandul de la echipa nationala, pentru ca aveam o situatie mai speciala la Sportul Studentesc si nu ma mai asteptam sa fiu convocat, dar acum ca am venit la Rapid ma bucur ca am fost chemat. Imi pare rau pentru cei accidentati, dar asta nu inseamna ca sunt o solutie de avarie, nu cred. Nu ma astept sa fiu titular, ci doar sa fac parte din lot. Nu sunt suficienti rapidisti la lot", a comentat Lazar. Ciprian Marica a salutat si el decizia ca Romania sa evolueze in Ghencea. "Ma bucur sa joc in Bucuresti. Detinem aceasta baza (n.r. centrul de la Mogosoaia) si, in plus, stadionul Ghencea, dupa parerea mea, este cel mai frumos din tara", a spus Marica. Claudiu Niculescu era pe cai mari dupa victoria cu Rapid. "Fiecare jucator se asteapta la convocare, mai ales cand echipa lui merge bine, iar el are evolutii constant bune", a spus Niculescu. Atacantul dinamovist a afirmat ca nu va avea nici o problema sa evolueze pe stadionul Steaua. "Nu ma simt in largul meu cand merg cu Dinamo sa joc acolo, dar cred ca nu va fi nici o problema cu echipa nationala. Zic ca Romania va bate si sa aveti incredere ca o sa castigam", a completat Niculescu. Ovidiu Petre a declarat ca nu stie daca merita sa fie convocat la echipa nationala. "Speram sa revin cat mai repede. Nu stiu daca meritam sau nu sa fiu convocat, dar important este ca sunt aici si nu trebuie decat sa demonstrez ca am valoare. Cei mai importanti jucatori ai lor sunt Hleb de la Arsenal si varful de la Sampdoria (n.r. - Vitali Kutuzov, care joaca la Parma)", a spus Petre. Banel Nicolita s-a declarat bucuros ca echipa nationala va reveni pe stadionul Steaua. "Va fi un meci foarte greu pe care trebuie sa-l castigam cu orice pret. E o bucurie in plus ca ne intoarcem in Ghencea si sper sa ne poarte noroc", a spus Nicolita. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.