In ciuda performantelor deosebite realizate de poloul romanesc in ultimii ani, problema bazinelor autohtone ramane in continuare o mare bataie de cap pentru oficialii FRP, in ciuda promisiunilor facute chiar de la nivel guvernamental. Iar atunci cand
In ciuda performantelor deosebite realizate de poloul romanesc in ultimii ani, problema bazinelor autohtone ramane in continuare o mare bataie de cap pentru oficialii FRP, in ciuda promisiunilor facute chiar de la nivel guvernamental. Iar atunci cand vine vorba despre bazinul Floreasca, singura piscina acoperita din Capitala, lucrurile se complica si mai rau, legendara baza de natatie ajungand sa fie "peticita" trimestrial pentru a putea fi folosita. Din pacate, dupa incidentul petrecut in urma cu doar cateva luni, cand mai multi copiii s-au intoxicat cu clor, lucrurile nu s-au schimbat prea mult, iar ieri, conducerea FRP a aflat ca s-a defectat pompa de contracurent! Si asta, cu doar o saptamana inaintea debutului competitional din Superliga Nationala. "Avem din nou probleme la Floreasca! S-a defectat pompa de contracurent si trebuie din nou sa gasim o solutie ca sa nu stopam pregatirea echipelor, mai ales ca incepe campionatul intern, iar Steaua va juca peste putin timp in cupele europene. Nici nu mai stiu ce sa facem. N-avem bani, n-avem pompe, n-avem nimic. In acest moment, bazinul functioneaza, dar nu stim pentru cat timp. De dimineata, l-am informat si pe presedintele ANS, pentru ca avem nevoie de bani pentru a inlocui instalatia defecta", ne-a declarat suparat secretarul general al FRP, Anatolie Grintescu. Intrebat ce se va intampla cu intrecerea interna daca bazinul Floreasca se va inchide, Grintescu a raspuns alarmat: "Doamne-fereste sa se inchida Floreasca! Daca se inchide, vai de poloul romanesc."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.