Olympique Lyon a bifat o noua victorie in Ligue 1, a sasea, consecutiva. Adversara Stelei in grupa E a Ligii Campionilor s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Sochaux, intr-un meci din etapa a 8-a. LA PRIMAVARA. Absentele din primul unsprezece de la Lyon
Olympique Lyon a bifat o noua victorie in Ligue 1, a sasea, consecutiva. Adversara Stelei in grupa E a Ligii Campionilor s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Sochaux, intr-un meci din etapa a 8-a.
LA PRIMAVARA. Absentele din primul unsprezece de la Lyon: Abidal, Tiago sau Fred, menajati dupa partida de la Bucuresti, nu au cantarit prea mult. Mai multe probleme le-au pus lionezilor ploaia si terenul greu. Astfel, singurul gol al meciului a venit abia in minutul 78, avandu-l drept autor pe Sylvain Wiltord. Desi echipa sa pare ca nu are rival, antrenorul Gerard Houllier refuza sa se considere deja invingator: ""Suntem abia la inceput. Deocamdata n-am castigat nimic. E adevarat ca am semanat, dar in fotbal recolta se aduna primavara"". La meciul cu Sochaux, tehnicianul francez a trimis in teren urmatorii jucatori: Coupet - Reveillere, Cris, Muller, Berthod - A. Diarra - Kallstrom (a€™71 Wiltord), Juninho, Malouda - Govou (a€™70 Tiago), Benzema (a€™58 Fred).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.