Actrita Angelina Jolie, castigatoare a unui premiu Oscar, se va relansa ca sex symbol aparand intr-una din editiile viitoare ale revistei Vogue, intr-o serie de fotografii fierbinti, informeaza entertainmentwise.com. Fotografiile cu Angelina Jolie au
Actrita Angelina Jolie, castigatoare a unui premiu Oscar, se va relansa ca sex symbol aparand intr-una din editiile viitoare ale revistei Vogue, intr-o serie de fotografii fierbinti, informeaza entertainmentwise.com. Fotografiile cu Angelina Jolie au fost realizate de Annie Leibovitz. Aceasta a declarat ca sedinta foto nu a fost usoara, Leibovitz marturisind ca s-a simtit precum un regizor de film. Imaginea lui Jolie a luat o turnura destul de conservatoare in ultima vreme, de cand lucreaza ca ambasadoare a bunavointei pentru ONU. Pasiunea lui Jolie pentru zbor va fi satisfacuta deoarece in timpul sedintei foto s-au folosit ca decoruri niste avioane. De curand, actrita a fost felicitata de parintii lui Daniel Pearl, jurnalistul american asasinat in 2002 in Pakistan, a carui viata a devenit scenariul unui film care urmeaza sa fie turnat in India. In acest film, Jolie joaca rolul sotiei jurnalistului, Mariane Pearl. Ruth si Judea Pearl au declarat intr-un interviu televizat ca initial au fost reticenti la ideea unui film consacrat fiului lor. Brad Pitt si Angelina Jolie, care o va incarna pe vaduva lui Daniel Pearl, vor fi vedetele filmului, care a fost anuntat in luna iulie la Los Angeles. Conform revistei Variety, filmul urmeaza sa fie produs de compania detinuta de iubitul actritei, Plan B, si va fi regizat de Michael Winterbottom. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.