Rednic nu poate uita modul cum a fost indepartat de George Copos de la Rapid, in timp ce Ganea are, la randul lui, ceva de impartit tot cu principalul actionar al giulestenilor.

Dupa ce amandoua echipele s-au calificat in grupele Cupei UEFA, partida de maine seara, dintre Dinamo si Rapid, are si un capitol aparte. Este vorba de dorinta personala a antrenorului dinamovistilor, Mircea Rednic, de a-si invinge fosta echipa, dar mai ales pe principalul actionar, George Copos. Si Razvan Lucescu a avut o disputa verbala aprinsa cu Rednic.

AMBITIOS. Cu trei sezoane in urma, Mircea Rednic a fost indepartat de Copos de pe banca Rapidului exact de ziua lui, nu inainte insa de a primi un buchet de flori din partea conducerii. La cateva luni aflat pe banca Universitatii Craiova, Rednic a invins Rapidul cu 3-1, lansand celebrul refren: ""Ce bine imi pare ca ai luat teapa"". Rednic a mai pus o piedica si sezonul trecut, cu FC Vaslui, 2-2 in Giulesti, punand o frana ""visiniilor"" in drumul spre titlu. Maine se va afla din nou fata in fata cu Rapid si, implicit, cu George Copos. ""Timpul va demonstra cine a gresit. Nu va fi o revansa personala, ci un meci pe care ne dorim sa-l castigam"", a declarat Rednic. La randul sau, Ionel Ganea are de platit niste polite lui Copos, dupa ce in vara a fost chemat la negocieri, dar ulterior s-a renuntat la el.

OBOSEALA. Giulestenii acuza o stare de oboseala dupa meciul cu Nacional Madeira, mai ales ca au fost nevoiti sa joace si prelungiri. ""Va fi mult mai greu cu Dinamo decat cu Madeira. In plus, echipa acuza o anumita stare de oboseala, dupa ce am jucat 120 de minute. Dar avem timp pana duminica sa ne recuperam si am incredere in baieti"", a declarat presedintele Dinu Gheorghe. Patronul George Copos nu s-a putut abtine sa nu-i ironizeze pe rivali: ""Calificarea noastra este mult mai importanta decat cea a lui Dinamo. Nici nu stiu ce echipa au eliminat ei"".