Fostul antrenor al Universitatii Craiova, Ovidiu Stanga, a declarat ca nu va ramane nici ca jucator la gruparea olteana, dar ca nici nu este hotarat sa renunte la cariera de fotbalist. "Pana in iarna vreau sa stau mai mult alaturi de familie. Voi mer
Fostul antrenor al Universitatii Craiova, Ovidiu Stanga, a declarat ca nu va ramane nici ca jucator la gruparea olteana, dar ca nici nu este hotarat sa renunte la cariera de fotbalist. "Pana in iarna vreau sa stau mai mult alaturi de familie. Voi merge intr-o scurta vacanta in Grecia, dupa care merg cateva zile la munte, apoi voi decide ce voi face. In acest moment am cateva oferte din Olanda, atat ca jucator, cat si pentru alte functii, insa asa cum v-am spus vreau sa ma odihnesc alaturi de familie. Cat despre Universitatea, cred ca a fost o experienta buna pentru mine si regret ca nu am putut face mai mult. Ii doresc mult succes lui Stoica si baietilor", a spus Stanga. Fostul tehnician a adaugat ca va cere ca suspendarea sa de patru etape sa fie redusa. "Am primit patru etape de suspendare, insa voi merge la LPF cu o caseta, pentru a dovedi ca nu l-am lovit cu capul in figura pe Andrei Ionescu, asa cum s-a spus. Sper sa-mi reduca sanctiunea la doua etape, pentru ca deja au trecut dintre cele patru", a spus Stanga. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.