Delegatia de sah a Romaniei a cucerit trei medalii la cea de-a XVi-a editie a Campionatului European rezervat copiilor si juniorilor, intrecere gazduita de localitatea sarba Herceg Novi, la care au luat startul 737 de sportivi din 38 de tari. Conform
Delegatia de sah a Romaniei a cucerit trei medalii la cea de-a XVi-a editie a Campionatului European rezervat copiilor si juniorilor, intrecere gazduita de localitatea sarba Herceg Novi, la care au luat startul 737 de sportivi din 38 de tari. Conform datelor oficiale, cele trei medalii obtinute de Romania au fost aduse de tanara sportiva a CS Comexim Lupeni, Daria Visanescu (aur la sah practic si argint la sah rapid - grupa de varsta de 10 ani), si de maestra internationala Iosefina Paulet, legitimata la CS Iasitel Iasi, care a cucerit argintul la sah practic, la grupa de varsta de 18 ani). De mentionat ca in clasamentul neoficial al medaliatilor cu aur la sah practic, Rusia a ocupat fotoliul de lider, cu trei medalii, fiind urmata de Romania, Georgia, Ungaria, Turcia, Franta, Polonia si Belarus, cu o medalie. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.