Managerul sportiv al lui FC Dinamo, Petre Buduru, a declarat ieri ca UEFA a avertizat, printr-un fax, ca gruparea din "Groapa" ar putea juca meciurile din grupele Cupei UEFA in afara granitelor in cazul in care suporterii vor aprinde torte la meciul
Managerul sportiv al lui FC Dinamo, Petre Buduru, a declarat ieri ca UEFA a avertizat, printr-un fax, ca gruparea din "Groapa" ar putea juca meciurile din grupele Cupei UEFA in afara granitelor in cazul in care suporterii vor aprinde torte la meciul retur cu Xanthi. "Am primit un fax prin care suntem atentionati ca, in acest caz, exista riscul ca stadionul sa ne fie suspendat pentru meciurile din grupe si vom juca partidele de acasa in strainatate. In cel mai fericit caz, putem juca tot pe stadionul nostru, dar cu portile inchise", a spus Buduru, care a precizat ca Dinamo a fost sanctionata cu 3000 de franci elvetieni din cauza faptului ca la meciul retur cu Beitar, disputat la Sofia, suporterii dinamovisti au aprins torte. Buduru a mentionat ca Dinamo se va afla din nou in fata comisiilor UEFA pentru incidente similare la partida tur de la Xanthi. "Pe 2 octombrie vom fi judecati din nou pentru ca aceleasi incidente s-au petrecut si la Xanthi. Din pacate, suntem judecati in calitate de recidivisti. Urmatoarele actiuni ale suporterilor ne pot fi fatale", a afirmat Buduru. Potrivit oficialului dinamovist, Dinamo va fi judecata de UEFA si pentru un steag reprezentand numarul purtat de fostul jucator Catalin Haldan, folosit de galeria "alb-rosie" la meciul de la Xanthi. "Observatorul a mentionat in raport despre prezenta unui steag cu caracter rasist in randul suporterilor nostri. Este vorba de acele steaguri cu numarul 11, al lui Haldan. Vom merge si vom explica ce reprezinta si, cu siguranta, vom scapa", a mai spus Buduru. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.