Cum ar fi sa fie dimineata si sa te trezesti ""milionar peste noapte""? Catalin Peicu, 31 de ani, din Teleorman, a trait senzatia de vis ieri: a castigat Jackpotul de 370 de milioane pus in joc de Jurnalul National in concursul ""Milionar peste n

Cum ar fi sa fie dimineata si sa te trezesti ""milionar peste noapte""? Catalin Peicu, 31 de ani, din Teleorman, a trait senzatia de vis ieri: a castigat Jackpotul de 370 de milioane pus in joc de Jurnalul National in concursul ""Milionar peste noapte"". Urma sa devina milionar peste noapte si nu stia.

O zi de miercuri agitata, drumuri de parcurs, oferte de facut in Bucurestiul cu blocaje francofone. Un stop fugitiv in cartierul Rahova si Catalin gaseste un mic ragaz pentru a cumpara Jurnalul National, nu de alta, dar va avea timp sa-l citeasca la urmatorul blocaj in trafic.

Si cum orice zi de munca e bine sa se termine acasa, in fotoliul preferat, asa s-au petrecut lucrurile si cu castigatorul nostru de Jackpot. Inainte de un somn bine meritat si asteptat, mai rasfoieste o data ziarul cumparat de dimineata si razuieste in treacat si talonul. Necastigator...

Ieri insa a cumparat din nou Jurnalul National. Un puternic val de caldura l-a cuprins. Seria de pe talonul din ziarul cumparat cu o zi inainte era chiar seria Jackpotului de 370 de milioane de lei. A sunat la Jurnalul National si a primit confirmarea, declansand bucuria: este norocosul castigator al Jackpotului de 370 de milioane de lei. Catalin a trecut in 24 de ore de statutul de agent de vanzari la pozitia privilegiata de Milionar de Jurnalul National. Nu a spus nimanui, astfel ca sotia si copilul lui afla vestea chiar in timp ce citesc aceste randuri.

Zeci de alti cititori au castigat abonamente speciale sau premii in valoare de cinci milioane de lei. Catalin asteapta sa-si primeasca milioanele in mana si va sarbatori norocul cu prietenii si familia, dupa care, probabil, va adormi cu gandul la ce vise si-ar putea implini de acum inainte. Tu ti-ai razuit talonul astazi?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.