Un baietel de trei ani a cumparat o masina in valoare de 9000 de lire sterline prin e-Bay, folosind calculatorul mamei sale. Parintii lui Jack Neal au descoperit ca licitatia fiului lor a avut succes cand au primit un mesaj de felicitare de la site-u
Un baietel de trei ani a cumparat o masina in valoare de 9000 de lire sterline prin e-Bay, folosind calculatorul mamei sale. Parintii lui Jack Neal au descoperit ca licitatia fiului lor a avut succes cand au primit un mesaj de felicitare de la site-ul de licitatii on-line e-Bay. Baietelul a cumparat o masina Nissan Figaro, de culoare roz. A doua zi, el le-a spus parintilor ca a cumparat un autoturism. "Nu intelegeam ce se intampla, pentru ca nici unul dintre noi nu a comandat nimic. Asa ca am verificat si am aflat ca am cumparat o masina roz in valoare de 9000 de lire sterline (13.400 euro). Am intrat imediat in panica", a declarat mama acestuia, Rachel, o femeie in varsta de 36 de ani. Tatal copilului banuieste ca sotia lui si-a uitat parola de la site-ul e-Bay in computer si astfel baietelul a avut acces la licitatiile on-line.
"Jack este foarte priceput la calculatoare si a apasat pe toate tastele corecte", a spus mama baietelului. Tatal sau, John, in varsta de 37 de ani, l-a sunat imediat pe vanzatorul masinii si i-a explicat cum s-a produs greseala. "Din fericire, acesta a vazut latura amuzanta a intamplarii si a fost de acord sa liciteze masina din nou", a adaugat Neal. Vanzatorul masinii, Paul Jones, co-director al Worcester Road Motors, a declarat: "Imediat cum am auzit ca un baietel a facut totul din greseala, am anulat oferta si am scos din nou la vanzare masina, care este de colectie". (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.