Douazeci si opt de nopti de filmari. Noaptea dintre 22 si 23 decembrie 1989. O singura revolutie. Sau prima dintr-un lung sir?... Nume de cod: Radu Muntean. Parola: ""Hartia va fi albastra"". Jurnalul National: Noul film a carui regie o se
Douazeci si opt de nopti de filmari. Noaptea dintre 22 si 23 decembrie 1989. O singura revolutie. Sau prima dintr-un lung sir?... Nume de cod: Radu Muntean. Parola: ""Hartia va fi albastra"".


Jurnalul National: Noul film a carui regie o semnezi, ""Hartia va fi albastra"", o coproductie Multimedia Est si Antena 1, distribuit de Transilvania Film si a carui premiera va fi in octombrie, trateaza revolutia din decembrie a€™89. Spui ca esti constient de saturatia mediatica a subiectului si, totodata, ca filmul va fi o tragicomedie. Nu te temi ca unii dintre cei afectati direct de nenorocirile de atunci se vor arata revoltati de etichetarea ""tragicomedie""?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.