Membrii PNL Dolj sunt invitati, prin intermediul unei adrese afisate la avizier in sediul partidului si semnata de secretarul general al formatiunii, Dan Motreanu, sa apeleze la directorul Societatii Feroviare de Turism (SFT) pentru un loc de munca i
Membrii PNL Dolj sunt invitati, prin intermediul unei adrese afisate la avizier in sediul partidului si semnata de secretarul general al formatiunii, Dan Motreanu, sa apeleze la directorul Societatii Feroviare de Turism (SFT) pentru un loc de munca in cadrul institutiei, fiind scoase la concurs 22 de posturi. Printr-o adresa trimisa catre filialele teritoriale PNL, Motreanu ii informeaza pe liberalii doljeni in privinta locurilor disponibile in cadrul SFT. "Stimati colegi, Societatea Feroviara de Turism va scoate la concurs un numar de 22 de posturi in domenii diverse, la compartimentele din subordine. In anexa acestei adrese este prezentata lista posturilor vacante cuprinzand: compartimentul, postul vacant, studiile necesare fiecarui post, precum si numarul de posturi disponibile", se arata in adresa semnata de Motreanu. Liberalii "care doresc sa se inscrie la concurs" au la dispozitie doua numere de telefon mobil la care pot s-o contacteze pe Monica Barbuletiu, directorul general al SFT, sotia deputatului PNL Tiberiu Barbuletiu. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.