1 Mai zilele trecute se plimbau de ""mama focului"" prin Delta, fiecare in cate o barca, pesedistii Miron Mitrea si Dan Nica.
Nu ne intereseaza, atat timp cat cei doi nu merg in aceeasi barca si, mai mult, vaslesc cu stanga amandoi. 2 Declaratiile din ultima perioada facute de deputatul Adrian Nastase ""fata de unele situatii din PSD"" au generat nemultumiri, in special ""la nivelul secretariatului general al PSD"", sustin surse social-democrate citate de Rompres.
Ne-ar fi interesat daca nemultumirile lui Miron Mitrea, secretarul general al PSD, ar fi fost exprimate oficial, nu ""pe surse"" usor identificabile. 3 Vasile Balint, unul dintre fratii Camataru, a fost transferat, ieri-dimineata, de la Pentitenciarul Rahova la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova.
Total neinteresant. Locul unde ""se racoreste"" Sile Camataru in cei 15 ani de recluziune pentru sechestrare de persoane nu poate prezenta interes decat pentru membrii familiei sale, pentru ca acestia sa stie unde-i duc pachetele cu provizii. ""Studentia"" capului lumii interlope e problema Justitiei.