Steaua nu a putut opune rezistenta formatiei franceze Olympique Lyon, care s-a impus aseara, in Ghencea, cu scorul de 3-0 (1-0). ""Militarii"" pastreaza inca sanse de calificare, urmand sa-i intalneasca, la 17 octombrie, pe spaniolii de la Real Madri
Steaua nu a putut opune rezistenta formatiei franceze Olympique Lyon, care s-a impus aseara, in Ghencea, cu scorul de 3-0 (1-0). ""Militarii"" pastreaza inca sanse de calificare, urmand sa-i intalneasca, la 17 octombrie, pe spaniolii de la Real Madrid, la Bucuresti. Steaua - Lyon 0-3 / Masinaria a functionat Cotata drept principala favorita la castigarea Ligii Campionilor, Olympique n-a avut probleme in Ghencea, unde a primit si o mana nesperata de ajutor din partea portughezului Carlos, care a gafat grav la primul gol Revederea stelistilor cu stadionul ""Ghencea"" n-a fost de bun augur pentru ""militari"". In fata a peste 25.000 de spectatori care i-au incurajat frenetic pe fotbalistii Stelei, acestia nu s-au putut opune victoriei lui Olympique Lyon, care a invins cu 3-0 la capatul unui meci in care adversarii au dat senzatia ca n-au fortat prea tare. GAFA. Desi meciul a inceput echilibrat si nespectaculos, balanta a fost inclinata pentru prima oara tocmai de goalkeeper-ul ""ros-albastrilor"", portughezul Carlos. Daca la Kiev a fost, alaturi de Nicolae Dica, unul dintre artizanii superbei victorii cu 4-1, de data aceasta Carlos a comis-o din nou la o faza simpla, asemeni mai multor partide disputate in primavara.
INVINGATOR. Houllier (dreapta) a castigat duelul cu Olaroiu


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.