Fostul international roman de origine cubaneza, Ramses Juravle, revine la echipa de polo a clubului Dinamo dupa o perioada destul de mare petrecuta in prima liga iberica. Fost golgeter al campionatului spaniol pe vremea cand evolua la Zaragoza, Jurav
Fostul international roman de origine cubaneza, Ramses Juravle, revine la echipa de polo a clubului Dinamo dupa o perioada destul de mare petrecuta in prima liga iberica. Fost golgeter al campionatului spaniol pe vremea cand evolua la Zaragoza, Juravle a ajuns la o intelegere cu staff-ul ros-albilor si va evolua in acest sezon sub culorile echipei care l-a consacrat in plan international. De altfel, prin aceasta noua mutare, Dinamo confirma faptul ca vrea sa redevina lider national dupa o perioada nefasta, pe lista transferurilor notabile aflandu-se Musat si Kovacs, care au si evoluat pentru echipa din Groapa in turneul semifinal al Cupei Romaniei, alaturi de Adi Cretu, Stoenescu sau Fieresteanu.
Reamintim ca la finele saptamanii, Dinamo, Steaua-Stirom, CSM Oradea si Astra Arad vor juca in bazinul din Sos. Stefan cel Mare pentru trofeul intrecerii KO. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.