Adrian Drida si Adrian Ilie au negat faptul ca petrec noptile prin baruri, dupa ce antrenorul Jiului Petrosani, Florin Marin, a decis trimiterea lor la echipa-satelit, CS Vulcan, din motive de indisciplina. "Nu-mi petrec noptile in oras pentru ca sun
Adrian Drida si Adrian Ilie au negat faptul ca petrec noptile prin baruri, dupa ce antrenorul Jiului Petrosani, Florin Marin, a decis trimiterea lor la echipa-satelit, CS Vulcan, din motive de indisciplina. "Nu-mi petrec noptile in oras pentru ca sunt un jucator profesionist. Ma voi prezenta la echipa a doua si ma voi antrena acolo. Eu nu am venit la Jiul pentru a face avere, eu am venit sa joc cu sufletul si e normal sa ma deranjeze ceea ce se scrie despre mine", a declarat Drida. Jucatorul a precizat ca atat el, cat si colegul sau, Adrian Ilie, au fost gasiti tapi ispasitori de antrenorul Florin Marin. "Sunt de acord sa ne trimita la echipa-satelit, dar nu sunt de acord sa ne amendeze pentru ca nu numai eu si Adrian Ilie am gresit in meciul cu Urziceniul, dar asta e, am fost gasiti noi tapi ispasitori", a spus Drida.
Referatele intocmite de antrenorul Florin Marin, prin care cerea trimiterea celor doi jucatori la echipa-satelit, au fost aprobate de conducerea clubului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.