Sorin Paraschiv: "Ne asteptam sa fie un meci greu, nu degeaba au castigat ultimele 5 campionate in Franta. Au fost mai buni ca noi si scorul este meritat. De mult nu am mai primit 3 goluri fara a ne crea ocazii. Sanse sunt, dar va fi greu, pentru ca
Sorin Paraschiv: "Ne asteptam sa fie un meci greu, nu degeaba au castigat ultimele 5 campionate in Franta. Au fost mai buni ca noi si scorul este meritat. De mult nu am mai primit 3 goluri fara a ne crea ocazii. Sanse sunt, dar va fi greu, pentru ca vine Real Madrid si ne va fi foarte dificil."
Gigi Becali: "N-am avut nici o emotie. Dupa primul sfert de ora mi-am dat seama ca nici daca jucam 100 de ani cu ei nu luau gol. Nu cunosteam echipa. E prea mare diferenta de valoare! Nu pot da vina pe cineva. Se vede ca n-am avut la mijlocul terenului un mijlocas care sa coordoneze jocul. Probabil ca acela putea sa fie Cristocea. Daca nu ai jucatori sa paseze, sa fie tehnici, te omoara. Mingea ramane numai la ei. S-a vazut in a doua repriza ca am cazut...".
Nicolae Dica: "Lyon este printre putinele echipe care au jucat dezinvolt in Ghencea si si-au aratat valoarea. Lyon este o echipa buna si cred ca pretentiile lor la castigarea Ligii sunt justificate."
Cosmin Olaroiu: "Ne-am creat putine situatii in prima repriza, dar au jucatori de valoare. Cred ca diferenta de scor este prea mare. Ca sa joci la asemenea nivel trebuie mai mult curaj. Cred ca in prima repriza le-am dat multe ocazii. Carlos a avut doua interventii bune.
Gerard Houllier: "Steaua a fost o echipa pe care am depasit-o destul de greu. Probabil in acest moment Realul este un pic superioara Stelei. Totusi, Realul va avea un meci greu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.