Fostul stelist Vasili Hamutovski sau actualul dinamovist Vladimir Gaev ar putea apara poarta reprezentativei Belarusului in meciul cu Romania, de la 7 octombrie. Cei doi au fost convocati de selectionerul Iuri Puntus pentru partida din Ghencea, dar s
Fostul stelist Vasili Hamutovski sau actualul dinamovist Vladimir Gaev ar putea apara poarta reprezentativei Belarusului in meciul cu Romania, de la 7 octombrie. Cei doi au fost convocati de selectionerul Iuri Puntus pentru partida din Ghencea, dar si pentru cea cu Slovenia, care se va disputa patru zile mai tarziu, la Minsk.
REVENIRI. Daca Hamutovski a fost titular in precedentele intalniri ale Belarusului din Grupa G a preliminariilor Euro-2008, pentru Gaev aceasta este abia a doua convocare in nationala tarii sale. Portarul dinamovist si-a impresionat selectionerul cu prestatia buna din derby-ul cu Steaua, desi venea dupa o pauza de cinci luni. Pentru meciul cu Romania, Puntus a convocat trei debutanti, dar si pe vedeta Aleksandr Hleb (Arsenal) sau pe veteranii Serghei Staniuk (Energyia Vladivostok) si Maksim Romascenko (Dinamo Moscova). De asemenea, au fost rechemati la lot atacantul Vitali Kutuzov (Parma) si mijlocasul Aleksandr Kulci (Tom Tomsk), dati afara dupa meciul cu Albania pentru ca si-au petrecut o noapte intr-un bar. Vitali Buliga, un alt jucator scos din lot inaintea partidei cu Olanda, nu a fost convocat, deoarece se afla in recuperare dupa o operatie suferita la osul zigomat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.