In cadrul Comitetului Executiv al FRF, care a avut loc ieri la Casa Fotbalului, s-a propus si s-a adoptat restructurarea membrilor Comisiei Centrale a Arbitrilor de la 13 la 7. Din CCA vor face parte Gheorghe Constantin - presedinte, Marcel Lic

In cadrul Comitetului Executiv al FRF, care a avut loc ieri la Casa Fotbalului, s-a propus si s-a adoptat restructurarea membrilor Comisiei Centrale a Arbitrilor de la 13 la 7.

Din CCA vor face parte Gheorghe Constantin - presedinte, Marcel Lica - vicepresedinte, Nicolae Grigorescu, Nicolae Rainea, Ioan Igna, Vasile Avram si Constantin Gheorghe - membri. Biroul Executiv al CCA va fi format din primii trei. Fostii membri care nu au fost inclusi in actuala structura vor forma un corp al instructorilor ce va desfasura activitate in teritoriu. Acest corp al instructorilor va avea 20 de membri. De asemenea, de pe lista observatorilor au fost exclusi toti cei care aveau rude de gradul 1 in randul arbitrilor, si anume: Patritiu Abrudan, Vasile Avram, Gheorghe Constantin, Mircea Salomir, Cornel Sorescu, Aron Huzu, Ioan Igna, Constantin Gheorghe, Ion Constantinescu si Tudor Constantinescu. Presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, a mentionat ca s-a luat decizia infiintarii corpului de observatori supervizori, din care vor face parte Mircea Sandu, Mitica Dragomir, Ionut Lupescu, Adalbert Kassai si Patritiu Abrudan, in timp ce presedintele acestui corp de supervizori va fi Gheorghe Constantin.

PANA LA DEPUNCTARE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.