Fostul prefect PSD, Gheorghe Martin, a trecut de ieri la conservatori, el preluand functia de presedinte interimar al organizatiei PC Constanta. Gheorghe Martin a aratat ca firea sa ""dinamica"" i-a cerut sa intre intr-o formatiune cu ""o dinam

Fostul prefect PSD, Gheorghe Martin, a trecut de ieri la conservatori, el preluand functia de presedinte interimar al organizatiei PC Constanta.

Gheorghe Martin a aratat ca firea sa ""dinamica"" i-a cerut sa intre intr-o formatiune cu ""o dinamica deosebita"". La randul sau, liderul PC, Dan Voiculescu, a precizat ca, in conditiile in care Romania are o lume politica ""plina de circari"", tulburata de evenimente provocate, si nu reale, e nevoie de politicieni cum este Gheorghe Martin, care sa faca politica pentru cetateni. ""Sa-i acordam domnului Martin incredere, sa uitam ca poate are un stil mai putin simpatic ca primarul Mazare si mai putin agresiv decat presedintele Basescu si sa mergem pe ideea ca vrea sa construiasca. Daca nu va reusi, voi fi primul care il va critica"", a spus Voiculescu. El a mai aratat ca PC va dovedi la alegerile pentru Parlamentul European, la care si-a propus sa obtina 10% din voturi, ca nu este un partid de 2%-3%-4%.

NOMINALIZARI. Liderul PC a mai spus ca partidul sau ii va sustine pe George Maior si Claudiu Saftoiu la conducerile SRI si SIE daca la audierile de la comisiile de specialitate din Parlament vor dovedi ca sunt profesionisti ""ancorati in munca de culegere de informatii"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.