Opera Comica pentru copii, institutia fondata si trasa inainte de locomotiva cu numele criticului muzical Smaranda Oteanu-Bunea, isi face bagajele pentru un turneu in Israel. In program: comedia muzicala "Chirita in provincie", cu muzica lui Flechten
Opera Comica pentru copii, institutia fondata si trasa inainte de locomotiva cu numele criticului muzical Smaranda Oteanu-Bunea, isi face bagajele pentru un turneu in Israel. In program: comedia muzicala "Chirita in provincie", cu muzica lui Flechtenmacher si cu marea comediana Stela Popescu in rolul nabadaioasei boieroaice moldovence. Alaturi de ea - sase solisti de la Teatrul de Opera si Balet si ansamblul de actori, figuranti si oameni de scena ai Operei Comice.
Am vazut de-a lungul anilor numeroase versiuni ale "Coanei Chirita", multe jucate de mari actori in travesti, intre care cea a lui Miluta Gheorghiu, la Iasi, era senzationala. Acum a preluat stafeta Stela Popescu, mega-starul Teatrului de Revista "Constantin Tanase" si al comediei romanesti. "Un rol magnific, care onoreaza pe orice comedian, ne-a declarat Stela Popescu. In Israel traiesc multi evrei originari din Moldova, care l-au vazut si aplaudat pe Miluta Gheorghiu. Comparatia sper sa nu fie in defavoarea mea."
La Ierusalim o asteapta pe Stela Popescu o surpriza: va fi sarbatorita pentru 50 de ani de viata artistica si i se va acorda "Medalia Ierusalimului". Stela va fi prezenta in Israel pentru a 25-a oara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.