Incepand de ieri, Stefan Stoica este in mod oficial antrenorul Universitatii Craiova, acesta fiind prezentat intr-o conferinta de presa care a avut loc la stadionul ""Ion Oblemenco"". SANSA. ""Pentru mine, sa antrenez Universitatea este echivalent c
Incepand de ieri, Stefan Stoica este in mod oficial antrenorul Universitatii Craiova, acesta fiind prezentat intr-o conferinta de presa care a avut loc la stadionul ""Ion Oblemenco"".
SANSA. ""Pentru mine, sa antrenez Universitatea este echivalent cu implinirea unui vis pe care il au toti fostii jucatori ai acestei echipe. Cand m-a sunat Adrian Mititelu, am acceptat in doua minute, iar Ioan Andone m-a inteles perfect. Stiu echipa, cunosc jucatorii, pe care i-am vazut de mai multe ori in iarna, cand au fost in cantonament in Cipru. Cred sincer ca Universitatea poate evita retrogradarea, iar peste cativa ani va reprezenta o forta in campionatul intern. Eu am doar doua pretentii: seriozitate si disciplina"", a spus fostul mijlocas al oltenilor de la finele anilor a€™80. La randul sau, patronul Adrian Mititelu a declarat: ""Vreau sa-i multumesc lui Ovidiu Stanga pentru ce a realizat la Craiova. In urma cu 15 luni am preluat istoria clubului si o societate cu doi jucatori, Stavaru si Dananae. Stanga a fost singurul care a venit langa mine si m-a ajutat. Totodata, as vrea sa-i spun lui Costica Stefanescu sa nu mai declare ca Universitatea va pica. M-a costat 20.000 de euro diagnosticul lui"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.