In ciuda victoriei obtinute de echipa lui Olaroiu in fata bistritenilor, fotbalistii Stelei par decisi ca, in semn de protest fata de declaratiile lui Mircea Sandu la adresa echipei, sa nu onoreze convocarea pentru meciul Romania - Belarus, din pre

In ciuda victoriei obtinute de echipa lui Olaroiu in fata bistritenilor, fotbalistii Stelei par decisi ca, in semn de protest fata de declaratiile lui Mircea Sandu la adresa echipei, sa nu onoreze convocarea pentru meciul Romania - Belarus, din preliminariile CE 2008.

Ultimul joc al campioanei pe Stadionul Lia Manoliu a insemnat un chin teribil pentru ros-albastrii. Intr-o formula de start lipsita de multi titulari menajati, accidentati sau suspendati, stelistii au tremurat serios pentru a bifa cele trei puncte.
GRESEALA. Cu patru minute inaintea finalului primei reprize, centralul Orlando Trandu a dictat usor penalty-ul din care capitanul de conjunctura al Stelei, Bostina, a facut 1-1. ""A fost un penalty inventat"", a declarat vicepresedintele Gloriei, Ioan Horoba. ""Mi s-a parut usor acordat. Jucatorul meu a lovit mingea, dar nu mai conteaza. S-a terminat 2-1 si am pierdut pana la urma"", a reactionat antrenorul ardelenilor, Ioan Ovidiu Sabau.
ATAC. Mahnit de reactia presedintelui FRF, Mircea Sandu, fata de echipa pe care o pregateste, Cosmin Olaroiu nu a exclus varianta ca jucatorii de la Steaua sa boicoteze echipa nationala, la meciul cu Belarus. ""Jucatorii decid, e treaba lor, se poate si asta, daca tot nu e nevoie de Steaua."" Tehnicianul a atacat si conducerea CCA. ""Un arbitru greseste in defavoarea Stelei si este promovat, dar daca greseste pentru Steaua este exclusa€¦ Corpodean a fost delegat la Poli Timisoara - Steaua si a stopat ambele echipe, la UTA - Rapid a decapitat-o pe Rapid, iar la Dinamo - Steaua, pe Steaua. Cum poate un asemenea arbitru sa mai oficieze in Romania nu stiu, dupa Astra - National, Rapid - Brasov si cate meciuri a nenorocit omul asta?""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.