Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) ii solicita lui Radu Berceanu, ministrul Transporturilor si Turismului, ca masurile luate cu ocazia sommet-ului francofoniei sa nu afecteze in nici un fel accesul la si dinspre Aeroportul
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) ii solicita lui Radu Berceanu, ministrul Transporturilor si Turismului, ca masurile luate cu ocazia sommet-ului francofoniei sa nu afecteze in nici un fel accesul la si dinspre Aeroportul Henri Coanda.

Reprezentantii industriei turistice sustin ca, daca vor fi intarzieri la aeroport si pierderi de avioane si desfasurarea programelor turistice va fi blocata, consecintele contractuale pe termen scurt si lung pentru companiile din domeniu pot fi extrem de grave. In ciuda semnalului de alarma tras de ANAT, Ministerul Transporturilor a anuntat ca sunt posibile blocaje in trafic pe drumul catre aeroport. Iar Compania TAROM si administratia Aeroportului ii sfatuiesc pe pasagerii care urmeaza sa se imbarce pe cursele aeriene in zilele in care se desfasoara reuniunea francofoniei sa plece de acasa sau de la hotel mai devreme decat in mod normal, pentru a fi siguri ca ajung in timp util la aeroport.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.