La capatul a trei zile ploioase, echipa de Cupa Davis a Romaniei s-a impus in fata Coreei de Sud. Eroul meciului a fost Andrei Pavel care, dupa victoria decisiva pentru 3-1, a spus pentru TVR 1: ""Noroc cu publicul care m-a scos din cacat"". Meciul d

La capatul a trei zile ploioase, echipa de Cupa Davis a Romaniei s-a impus in fata Coreei de Sud. Eroul meciului a fost Andrei Pavel care, dupa victoria decisiva pentru 3-1, a spus pentru TVR 1: ""Noroc cu publicul care m-a scos din cacat"". Meciul de dublu si ultimele doua de simplu s-au jucat ieri. Sambata a fost ratata din cauza ploii.

Pavel 4 - Coreea de Sud 1

Echipa noastra a reusit aseara sa se mentina in primul esalon al Cupei Davis. Omul decisiv a fost, ca intotdeauna, Andrei Pavel, cel pe umerii caruia s-au obtinut cele trei puncte ale victoriei in fata Coreii de Sud.

Amanat de sambata din cauza ploii necontenite, pentru ieri, meciul de dublu a fost castigat de perechea Andrei Pavel/Horia Tecau, care a trecut cu 2-6, 6-2, 6-3, 7-5 de cuplul format din Hyung Taik-Lee/Hee-Seok Chung. In setul 4, romanii au revenit spectaculos dupa ce adversarii lor conduceau cu 5-1.
EROU. A urmat intalnirea dintre cei mai valorosi jucatori ai celor doua echipe, Andrei Pavel si Hyung Taik-Lee. Din fericire, ""Cneazul"" a invins cu 4-6, 6-4, 6-3, 6-2. Desi parea terminat, mai ales din punct de vedere fizic, Pavel a mai strans o data din dinti pentru a castiga de unul singur o intalnire pentru echipa Romaniei. El a reusit o revenire spectaculoasa, spulberandu-si adversarul care parea inexpugnabil la un moment dat. Finalul a gasit o arena in delir, cu 3.000 de oameni fericiti si un Andrei Pavel stors, dar in extaz. Dupa ce a destupat o sticla de sampanie, cu care a sarbatorit succesul, romanul a spus: ""Am reusit cu ajutorul publicului care a fost senzational. Am avut o presiune mare, dar publicul m-a scos din cacat. Imi cer scuze ca spun asta, dar le multumesc inca o data spectatorilor"".

ROMANIA - COREEA DE SUD


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.