In urma unor sesizari facute de locuitorii unui cartier constantean, o echipa a Garzii de Mediu a descoperit in canalizarea menajera stradala produse petroliere. Sesizarile au fost depuse miercuri si joi la sediul agentiei, oamenii declarand ca au si
In urma unor sesizari facute de locuitorii unui cartier constantean, o echipa a Garzii de Mediu a descoperit in canalizarea menajera stradala produse petroliere. Sesizarile au fost depuse miercuri si joi la sediul agentiei, oamenii declarand ca au simtit miros puternic din canalizare. In urma verificarilor facute de comisarii Garzii de Mediu, impreuna cu reprezentanti ai societatii Oil Terminal s-a descoperit un por la una din conductele care fac legatura intre Depozitul Nord al societatii si Depozitul Port, care subtraverseaza caile de comunicatie din zona. Imediat a fost inchisa canalizarea in zona pentru a se evita patrunderea produsului petrolier in statia de epurare. Apele poluate cu reziduuri au fost scoase din caminele de canalizare, iar defectiunea la conducta a fost remediata. Pentru ca s-a intervenit foarte repede comisarii Garzii de Mediu au considerat ca nu este necesar ca societatea Oil Terminal sa fie sanctionata.
A.F. - ZIUA de Constanta


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.