Gigi Becali, patronul Stelei, a facut miercuri nopate, in direct la TV Sport, o declaratie socanta, lasand destul de clar sa se inteleaga ca in trecut l-a mituit pe arbitrul Sorin Corpodean. Dupa ce l-a facut "hot" pe centralul din Alba Iulia, Gigi B
Gigi Becali, patronul Stelei, a facut miercuri nopate, in direct la TV Sport, o declaratie socanta, lasand destul de clar sa se inteleaga ca in trecut l-a mituit pe arbitrul Sorin Corpodean. Dupa ce l-a facut "hot" pe centralul din Alba Iulia, Gigi Becali a fost intrebat daca nu se teme ca va fi dat in judecata de acesta pentru calomnie si a replicat foarte nervos: "Corpodean asta e un mare spagangiu si daca o sa ma dea in judecata o sa confirm eu, eu personal o sa fac autodenunt, o sa spun ce am facut eu cu el mai demult!", s-a scapat Gigi Becali, evitand apoi sa dezvolte subiectul. "Sa ma dea in judecata spagangiul asta pe mine si o sa vedeti dumneavoastra! Pai, nenorocitul asta crede ca chiar asa se poate face, sa-ti bati joc de un simbol national?", a continuat patronul Stelei. In continuare, Gigi Becali s-a lansat in acuzatii grave la adresa rivalilor, sustinand ca Borcea, director executiv la Dinamo, l-a anuntat inca de acum o luna si jumatate ca Sorin Corpodean va conduce derby-ul. Seful din Ghencea a trecut apoi la consideratii xenofobe, legate de asistentul Miklos Nagy, cel care a semnalizat eliminarea lui Cyril Thereau, pe care l-a acuzat ca ar fi "ungur" platit de CFR Cluj. Din "catarea" patronului stelist nu a scapat nici Mircea Sandu, despre care a spus ca a luat bani de la Dinamo pentru a asigura arbitraje favorabile: "Parerea mea este ca interesul asta nu se face decat pe sute de mii! Pai, nu puteam sa ma duc si eu sa-i dau vreo cinci sute de mii? Ia, ma, Mircea, cinci sute de mii! Dar astia nu i-au dat decat doua-trei sute de mii. Dadeam eu dublu, sase sute! Sa vezi cum avea acum Dinamo eliminati, castiga Steaua toate meciurile, cate un 11 metri la fiecare meci... Asa se intampla!". "Sandu poate influenta soarta unui campionat. El comanda arbitri, el comanda tot. Probabil d-aia nu l-a vrut pe Ion Craciunescu", a precizat Gigi Becali, uitand ca si el s-a numarat printre contestatarii fostului arbitru international. Gigi Becali a facut inca un anunt soc, si anume ca Steaua va folosi rezervele si juniorii in meciurile din campionat. "Daca echipa si antrenorul sunt de acord si toata conducerea, maine ma duc la club de dimineata si le zic: <<Ma, baieti! Aveti primele intregi pana la final ca si cand ati invinge si intram cu copii pe teren ca sa joace fotbal Mircea Sandu in Romania, cu Corpodean si cu Dinamo>>. Sa va saturati de ei pana peste cap! Sa se auda in toata Europa asta de hotiile din arbitrajul din Romania. Eu sunt dispus sa sacrific un an. Ca sa tragem un semnal de alarma la hoti. In Liga Campionilor o sa jucam cu echipa mare, iar in campionat o sa jucam cu rezerve, cu copii si cu ce o sa mai avem. Eu sunt dispus sa ma sacrific un an", a spus Gigi Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.