Este moto-ul sub care se va desfasura in Bucuresti crosul "Petrom", in data de 1 octombrie, din Piata Charles de Gaulle, pe traseul B-dul Constantin Prezan-Arcul de Triumf-B-dul Kiseleff-Piata Victoriei-B-dul Aviatorilor si retur la Piata Charles de
Este moto-ul sub care se va desfasura in Bucuresti crosul "Petrom", in data de 1 octombrie, din Piata Charles de Gaulle, pe traseul B-dul Constantin Prezan-Arcul de Triumf-B-dul Kiseleff-Piata Victoriei-B-dul Aviatorilor si retur la Piata Charles de Gaulle. "Este un eveniment deschis tuturor, o ocazie sa ne gandim la sanatatea noastra, la beneficiile sportului si sa actionam in acest sens", a afirmat Mariana Gheorghe, director general la Petrom. Startul pe care il va da fosta noastra mare campioana Gabriela Szabo, este programat pentru ora 11. La alergare, galop de sanatate sunt invitati sa participe concurenti din toata tara, indiferent de varsta, nelegitimati sau legitimati la un club sportiv. Crosul este structurat pe trei categorii de varsta: juniori (nascuti intre 01.01.1987 si 31.12.1992), seniori (01.01.1972-31.12.1986) si veterani (peste 35 de ani). Inscrierile se vor face in perioada incepand de astazi si pana pe 30 septembrie, pe baza unui talon de participare care va fi pus la dispozitia solicitantului de catre FR Atletism sau va putea fi printat de pe site-ul acesteia (www.fra.ro) sau de pe cel al Petrom (www.petrom.ro). Inscrierea se poate face si in ziua intrecerii, in Piata Charles de Gaulle, intre orele 8,30-10,30 si este gratuita. Premiile constau in carburanti Petrom: 1000 de litri pentru locul intai, 750l pentru locul al doilea si 600l pentru pozitia a treia. Se vor acorda doua premii speciale, in valoare de 1500 RON pentru persoane cu handicap, castigatorilor la feminin si masculin. In plus, la tombola organizata cu aceasta ocazie, la care sunt admisi toti concurentii inscrisi in competitie, se vor acorda premii care constau in biciclete, scutere si un autoturism Dacia Logan. Crosul Petrom se va incheia pe Stadionul "Iolanda Balas-Sotter" (Tineretului) cu un concert sustinut de formatia Directia 5. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.