TURISMUL SEXUAL, NEAFECTAT. Lovitura de stat si regimul militar impus in Thailanda nu au afectat catusi de putin afacerile din ""cartierul rosu"" al capitalei Bangkok. Stabilimentele nu si-au tras obloanele, iar numarul turistilor aflati in cautare d
TURISMUL SEXUAL, NEAFECTAT. Lovitura de stat si regimul militar impus in Thailanda nu au afectat catusi de putin afacerile din ""cartierul rosu"" al capitalei Bangkok. Stabilimentele nu si-au tras obloanele, iar numarul turistilor aflati in cautare de placeri exotice este acelasi, transmite France Presse. Amatorii de sex cu femei, barbati sau copii nu simt astfel efectele puciului. Singura interdictie impusa pana acum de catre pucisti
vizeaza reuniunile politice.
ACUZE. Guy Canivet, presedintele Curtii de Casatie din Franta, l-a acuzat ieri pe Nicolas Sarkozy de incalcarea independentei justitiei, dupa ce ministrul de Interne a criticat atitudinea prea flexibila a unor judecatori fata de fenomenul infractionalitatii. Inaltul magistrat a denuntat ""termenii provocatori ai interventiei publice a ministrului de Interne, care pun sub semnul intrebarii functionalitatea sistemului judiciar"".
PROIECT. Parlamentarii bulgari au initiat un proiect de lege in virtutea caruia statul ar urma sa plateasca pana la 5.000 de euro fiecarei familii a victimelor asasinatelor. Statul bulgar va plati compensatia in toate cazurile soldate cu decesul victimei, cu exceptia celor in care victima fusese condamnata penal in ultimii cinci ani. De asemenea, familiile victimelor nu vor beneficia de despagubiri daca au incasat o asigurare de viata pe numele defunctului. Statul va plati integral suma intr-un interval de doua luni de la condamnarea faptasului. Compensatiile pot varia intre 125 si 5.000 de euro. Rudele victimelor vor primi, de asemenea, asistenta medicala gratuita in caz de urgenta si consiliere psihologica si juridica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.