Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, si directorul general al FRF, Ionut Lupescu, s-au intalnit ieri la Casa Fotbalului cu reprezentantii cluburilor din Bucuresti. Aceasta intalnire a avut drept scop gasirea unor solutii pentru era

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, si directorul general al FRF, Ionut Lupescu, s-au intalnit ieri la Casa Fotbalului cu reprezentantii cluburilor din Bucuresti. Aceasta intalnire a avut drept scop gasirea unor solutii pentru eradicarea violentelor din fotbalul romanesc. Cei doi au spus ca vor sta de vorba cu toti conducatorii de cluburi din Liga 1 pentru a se ajunge la un numitor comun.
ACID. Mircea Sandu a spus ca s-a ajuns foarte departe cu manifestarile violente provocate de conducatori, antrenori, dar si de jucatori. ""Conducatorii de cluburi injura si jignesc, ba chiar bat arbitrii. Jucatorii scuipa, lovesc fara minge si adreseaza cuvinte jignitoare bancii adverse. Antrenorii balacaresc, jignesc si sunt cam aceeasi. Toate aceste atitudini nasc monstri"", a spus seful de la FRF.
El a mai adaugat ca toate aceste reactii vin si pe fondul unor arbitraje slabe, dar si pe dorinta unora de a castiga mereu. ""Exista si o reactie negativa a arbitrilor prin faptul ca evolutiile lor lasa foarte mult de dorit. Este o adevarata goana dupa aur si ma refer strict la participarea in Liga Campionilor"", a mai adaugat Sandu.
REPLICA. ""Nasua€™"" a tinut sa-i raspunda si finantatorului Stelei, Gigi Becali, care a spus ca, daca i-ar da 500.000 de euro, acesta nu va ezita sa-i ia: ""Vreau sa faca dovada cand mi-a oferit mie ceva, un petic de pamant. Eu astept scuzele dansului, pentru ca am avut o relatie normala pana acum"". Mircea Sandu a tinut sa-i raspunda si managerului general al Stelei, care a afirmat ca seful de la FRF este cel care nu vrea arbitri straini la partidele cu miza din campionatul intern. "" Domnul Stoica ar trebui sa-si schimbe atitudinea pentru ca face niste declaratii care nu-si au rostul. Are accese de frustrare si acest lucru nu este in regula. Este un bun manager, dar doar atat"", a spus Sandu. (Vicentiu Neagoe)

ARBITRAJE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.