Duminica, Antena 1 lanseaza un nou show de divertisment. ""Noaptea erorilor"" va pune la incercare rabdarea si nervii vedetelor care vor fi victimele farselor facute de echipa postului din Baneasa. Emisiunea va fi prezentata de Ioan Isaiu si Delia Ma

Duminica, Antena 1 lanseaza un nou show de divertisment. ""Noaptea erorilor"" va pune la incercare rabdarea si nervii vedetelor care vor fi victimele farselor facute de echipa postului din Baneasa. Emisiunea va fi prezentata de Ioan Isaiu si Delia Matache.

Zeci de ore de machiaj, zile petrecute in fata oglinzii pentru schimbarea mimicii si a gesticii, probe nesfarsite de haine, vocalize si incercari de schimbare a vocii pentru ""asortarea"" perfecta cu personajul sunt doar o mica parte din incercarile prin care a trecut Ioan Isaiu in calitate de gazda a emisiunii ""Noaptea erorilor"", un superspectacol a carui prima editie va fi difuzata in aceasta duminica, de la ora 20:45. Pe scurt, interpretul rolului principal din telenovela ""Vocea inimii"" a reusit sa-si schimbe complet infatisarea, vocea si tinuta, a interpretat 12 roluri care mai de care mai fistichii pentru a pacali vedetele. Alaturi de Ioan, va fi pe scena Delia Matache, o cantareata si, iata, o prezentatoare extrem de talentata, dupa cum spune colegul ei de scena de la ""Noaptea erorilor"". Show-ul este o coproductie INTACT Production si La Dolce Vita Production.

HOHOTE. ""Cred ca incercarea cea mai mare pentru mine a fost sa-mi stapanesc eu rasul, as fi hohotit de-a dreptul vazand expresiile uimite ale celor aflati in fata mea"", spune Ioan Isaiu zambind larg. ""Farsele se desfasoara pe «terenul» vedetei, acolo unde ea crede detine controlul si nimic nu i se poate intampla"", mai spune el. In prima editie, telespectatorii vor putea vedea farsele facute lui Mircea Radu, Elenei Merisoreanu, Simonei Gherghe, lui Mihai Traistariu, Corinei Danila, lui Nico.

EMOTII. Cert este ca actorul s-a convins inca din primul moment ca machiajul il face de nerecunoscut, atunci cand, dupa prima sedinta de machiaj (a carei durata a fost de aproape cinci ore), se plimba pe holurile firmei Sagitarius, iar administratorul (care il cunostea de altfel foarte bine pe Ioan) l-a chemat pe paznic sa-i reproseze ca lasa toti nebunii sa intre in firma. ""Acela a fost primul semn ca totul va merge bine"", spune vedeta Antenei 1. ""Am avut emotii si cu Mircea Radu, mi-era teama totusi ca ma va recunoaste, pentru ca jucasem alaturi de el in «Secretul Mariei». S-a uitat la mine lung, dar nu si-a dat seama cine sunt. M-am dus la el la emisiune, cu complicitatea producatorului, desigur, si am insirat o poveste asa de captivanta, ca, dupa ce m-am deconspirat, Mircea mi-a spus ca deja se gandea la promo-uri, calcula la ce ora sa puna acest caza€¦ Am ras strasnic amandoi dupa aceea"", spune prezentatorul ""Noptii erorilor"". ""A fost foarte amuzant, poate si pentru faptul ca eu am fost singurul om care nu stia absolut nimic din ce s-a pus la cale, toata echipa de la «Din Dragoste» a stiut foarte bine ce urmeaza sa mi se intample si si-au jucat foarte bine rolul de complici ai farsei. De-asta o consider o farsa reusita si mi-a placut"", a marturisit victima Mircea Radu.

DEGHIZARE. Ioan Isaiu a interpretat 12 roluri, care mai de care mai fistichii


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.