Brad Pitt a primit din partea studiourilor Paramount oferta de a-l inlocui pe Tom Cruise in urmatoarea parte a seriei "Misiune: Imposibila", iar in cazul in care va accepta va deveni cel mai bine platit actor din istoria Hollywoodului, informeaza thi
Brad Pitt a primit din partea studiourilor Paramount oferta de a-l inlocui pe Tom Cruise in urmatoarea parte a seriei "Misiune: Imposibila", iar in cazul in care va accepta va deveni cel mai bine platit actor din istoria Hollywoodului, informeaza thisislondon.com, citat de Mediafax.
Paramount Pictures, compania aflata in spatele seriei de succes "Misiune: Imposibila", a anuntat la sfarsitul lunii august ca renunta la contractul cu Tom Cruise, invocand ca motiv comportamentul public al starului din ultima vreme.
Studiourile sunt insa decise sa continue seria de actiune cu mare succes la public. "Misiune: Imposibila 3" a avut incasari de 397,5 milioane de dolari, iar episodul anterior a avut incasari de 543,8 milioane de dolari. O sursa din interiorul companiei a indicat publicatiei London Lite: <<Misiune: Imposibila IV>> nu va mai include personajul interpretat de Cruise, agentul Ethan Hunt".
Producatorii seriei s-au gandit sa introduca in urmatoarea parte o mentiune scurta despre faptul ca agentul s-a retras pentru a duce o viata linistita impreuna cu sotia sa. "Sunt decisi sa-l ia pe Brad pentru a-l incarna pe liderul curajos al operatiunilor speciale, care isi creeaza propria lui echipa de specialisti", a adaugat sursa citata.
Alte surse din interiorul Paramount au indicat ca studiourile sunt dispuse sa-i ofere lui Pitt cel mai mare salariu din istoria Hollywoodului, peste 40 de milioane de dolari. "Totul este tinut top secret, dar i-au oferit lui Brad o intelegere pe care este imposibil s-o refuze. Fara dubiu, aceasta intelegere il va face pe Brad Pitt cel mai mare si cel mai bine platit star din lume", a indicat o sursa din domeniu.
Tom Cruise, cel mai bine platit actor din cinematografia mondiala, a colaborat cu Paramount timp de 14 ani. "Il apreciem ca persoana, dar am considerat ca nu este potrivit sa reinnoim contractul cu el", a declarat Sumner Redstone, patronul gigantului american de media Viacom, compania care detine studioul Paramount, intr-un interviu pentru Wall Street Journal. "Umilindu-l pe Cruise, nababul media a dat vina in mod direct pe comportamentul vedetei din "Misiune: Imposibila". "Modul in care s-a comportat recent nu este acceptabil pentru Paramount", a spus Redstone in interviul care a aparut, miercuri, in WSJ.
Actorul, in varsta de 44 de ani, a fost criticat pentru atitudinea din 2005, cand a sarit pe canapea in timpul emisiunii de televiziune moderata de celebra Oprah Winfrey, pentru a-si exprima dragostea pentru noua sa iubita Katie Holmes, mai tanara decat el cu 17 ani si care in luna aprilie i-a daruit o fiica, Suri. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.